Derde partner Group A De Witte verlengt tot eind 2025

Uitstekend nieuws voor Pauwels Sauzen - Bingoal, op de vooravond van de Europese kampioenschappen in Namur: de Group A De Witte - derde partner van ons veldritteam met de merken Cibel, Cebon, Allnuts en Andiprim - heeft zijn overeenkomst met teammanager Jurgen Mettepenningen verlengd tot eind 2025.

Jurgen Mettepenningen, manager Pauwels Sauzen - Bingoal: “Dank aan de familie De Witte en aan Dirk Smets, zaakvoerder van Andiprim, voor het verlengde vertrouwen tot eind 2025. Het is leuk om met vertrouwde partners te kunnen blijven werken. Correcte mensen met een groot hart voor de wielersport, die ik al bijzonder lang ken. Ik twijfel er niet aan dat we samen nog veel successen zullen beleven.”

De Group A De Witte is een internationale groothandelsorganisatie in groenten, fruit en exoten. Waar bij Cibel de focus ligt op citrusvruchten, biedt Cebon een allesomvattend gamma groenten en fruit, en dit steeds van een hoogstaande kwaliteit. Allnuts richt zich rechtstreeks op de consument met een ruim assortiment noten, ontbijtgranen en granola, online te bestellen. De logistieke tak Andiprim is gespecialiseerd in het transport van fruit en groenten.