Hertz Belux en Pauwels Sauzen - Bingoal gaan samen de weg op

Hertz Belux is de nieuwe Mobility Partner van veldritteam Pauwels Sauzen - Bingoal. Al zeker tot eind 2026 voorziet de Belux-divisie van ’s werelds grootste autoverhuurmaatschappij het veldritteam van manager Jurgen Mettepenningen niet alleen van een duurzaam wagenpark voor het weg- en veldritseizoen, maar ook van meer dan dat.

Pauwels Sauzen - Bingoal kan tijdens zijn belangrijkste rittenkoers van deze zomer, de Baloise Belgium Tour, uitpakken met een gloednieuw wagenpark. Daarbij werd niet alleen praktisch gedacht, maar ook ecologisch duurzaam: het gros van de modellen is bewust hybride. De samenwerking met onze nieuwe Mobility Partner Hertz Belux omvat echter meer dan enkel ons wagenpark voor het weg- en veldritseizoen: Hertz wordt onze mobiliteitspartner bij al onze verplaatsingen doorheen Europa en daarbuiten.

Jurgen Mettepenningen, algemeen manager Pauwels Sauzen - Bingoal: “Het is een eer dat een wereldspeler als Hertz zijn vertrouwen schenkt aan ons veldritteam. Een modern en duurzaam wagenpark en een samenwerking tot eind 2026 met de Belux-afdeling van ’s werelds grootste autoverhuurmaatschappij geven Pauwels Sauzen - Bingoal nog meer uitstraling. En daar ben ik heel tevreden mee.”

Jordy Honoré, Sales Manager Belgium & Luxemburg Hertz: “We vinden het heel belangrijk om ons te koppelen aan een sterk sportmerk. Pauwels Sauzen - Bingoal heeft niet alleen een erg succesvol seizoen achter de rug in één van de populairste sporten van ons land, maar we delen ook dezelfde waarden en principes. Ik kijk bijzonder uit naar deze samenwerking met het team en zijn renners en rensters.”

Hertz profileert zich als een volwaardig mobiliteitspartner met een breed scala aan mobiliteitsoplossingen: van kortetermijn verhuur tot een shortleaseformule voor meerdere maanden, van personenauto’s tot bestelwagens, alsook deelmobiliteit en het aanbieden van een chauffeurdienst. Daarnaast engageren zij zich enorm in duurzame mobiliteit, door middel van partnerships met onder meer Tesla en Polestar.

De Hertz Corporation, een dochteronderneming van Hertz Global Holdings, Inc., exploiteert de voertuigverhuurmerken Hertz, Dollar en Thrifty in Noord-Amerika, Europa, het Caribisch gebied, Latijns-Amerika, Afrika, het Midden-Oosten, Azië, Australië en Nieuw-Zeeland. De Hertz Corporation is één van de grootste autoverhuurbedrijven ter wereld, en het merk Hertz is één van de meest erkende merken ter wereld. Daarnaast exploiteert The Hertz Corporation de autoverhuurbedrijven Firefly Car Rental, Ace Rental Cars en Hertz 24/7 in geselecteerde markten, evenals het autodeelbedrijf Flexicar in Australië en Nieuw-Zeeland.

Voor meer informatie over The Hertz Corporation, bezoek www.hertz.com.