Pauwels Sauzen, dat is pas genieten!

Pauwels Sauzen is voortaan de eerstenaamsponsor van ons team. Zij stellen zich graag aan u voor!

Met een jaarlijkse productie van zo’n 100 miljoen kilogram aan koude sauzen in België behoort Pauwels Sauzen tot de grootste sauzenfabrikanten in Europa. Een passie voor lekkere sauzen, een innovatieve aanpak, een flexibele aanpak naar de klanten toe en een gedreven handelsgeest zijn daarvoor de belangrijkste ingrediënten gebleken.

Onze medewerkers zijn werkzaam in twee productiefaciliteiten (Oelegem en Herent) met zeer gespecialiseerde Research & Development afdelingen en aanvullende kantoren in Londen en Parijs. Van daaruit is Pauwels Sauzen actief op verschillende markten. Zo zijn we een belangrijke speler in Private Label voor de groot distributie, co-packing voor verschillende A-merken wereldwijd, export én leveren we sauzen voor verwerking in de voedingsindustrie. Daarnaast richten we ons met ons  Pauwels merk op de markt van professionele foodservice & catering.

Daarnaast zetten we volop in op kwaliteit, innovatie en operationele efficiëntie. In onze productiefaciliteiten wordt dan ook alles op alles gezet om de perfectie te bereiken met elke schakel van het proces en voortdurend geoptimaliseerd aan de hand van de juiste technologie. Door middel van hoge volumes voor verschillende klanten en een goede planning organiseren we onze activiteiten zo efficiënt mogelijk én met een zo laag mogelijke kost. Bovendien blijven we ook proactief investeren in onze eigen productiefaciliteiten en een continue opleiding van onze medewerkers, zodat ook dáár de gewenste toegevoegde waarde kan aangeboden worden.

Wie op bezoek is bij Pauwels Sauzen, merkt al snel dat iedereen er aan dezelfde missie werkt: de ontwikkeling, productie en levering van een breed gamma aan kwalitatieve koude sauzen met aandacht voor een kwalitatief en efficiënt productieproces.

Pauwels Sauzen wil de komende decennia haar marktleiderschap in Europa verder versterken met als belangrijkste ingrediënten kwaliteit, efficiëntie en innovatie met een uitstekende service voor onze klanten.