Pauwels Sauzen verlengt sponsoring tot eind 2024

Geweldig nieuws voor ons team. Eerste naamsponsor Pauwels Sauzen heeft zijn overeenkomst verlengd tot 31 december 2024. “Dit is ontzettend belangrijk in de verdere uitbouw van de ploeg”, glundert teammanager Jurgen Mettepenningen.

Het is zelfs nieuws dat onze toppers een mentale boost kan geven in de aanloop naar het WK van komend weekend in Dübendorf. Pauwels Sauzen verlengt zijn partnership met de ploeg tot eind 2024. Met tweede naamsponsor Bingoal hadden we reeds een verbintenis voor exact dezelfde termijn.

“Met andere woorden, mijn team heeft nog vijf jaar bestaanszekerheid”, vertelt manager Jurgen Mettepenningen. “Ik denk dat het ongezien is in onze sport dat twee sponsors zich zo lang aan een ploeg verbinden. En vooral, dit betekent dat ik nu op lange termijn kan denken bij de uitbouw van mijn team en het onderhandelen met renners. Dit geeft bijzonder veel vertrouwen richting de toekomst.”

Dat Pauwels Sauzen zich op lange termijn wil binden aan het team, is volgens Mettepenningen geen toeval. “Duurzaamheid, kwaliteit en efficiëntie. Dat zijn typische kenmerken van Pauwels Sauzen en dat zijn ook waarden die bij onze ploeg passen.”

 “Door het samengaan van de twee teams – ondertussen negen maanden geleden – is de cirkel rond”, klinkt het bij de directie van Pauwels Sauzen. “Met dank aan de vele overwinningen van Eli en de Belgische titel voor Laurens als kers op de taart. Wij hebben er alle vertrouwen in dat we nog maar aan het begin staan van een mooie samenwerking. Dat kan alleen maar leiden tot een vervolg van het succes van Pauwels Sauzen - Bingoal.”

(foto Photopress.be)