Jarno Bellens krijgt zekerheid tot einde beloftetermijn

Ons jong talent Jarno Bellens kan in alle rust verder timmeren aan zijn carrière. Hij kreeg deze week de zekerheid dat hij tot het einde van zijn beloftetermijn bij Pauwels Sauzen - Bingoal mag blijven.

Jarno beleefde afgelopen weekend nog een domper, doordat hij na een sterke seizoensstart in extremis forfait moest geven voor de wereldbekermanche in het Zwitserse Bern door ziekte. Die opdoffer werd dan weer gecompenseerd door een contractverlenging bij onze ploeg. Jarno is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen als belofte, maar heeft nu zekerheid tot maart 2022.

Niet alleen de beloftevolle prestaties van Jarno speelden hun rol, ook zijn mentaliteit: “Deze jongen verdient gewoon zijn kans om zich verder te kunnen ontwikkelen bij onze ploeg”, aldus manager Jurgen Mettepenningen. “Hij is een goeie renner, die ook leergierig is en de juiste mentaliteit heeft. Ik moest dan ook niet lang nadenken om dit contract te verlengen.”

Enkele weken terug mocht ook Tomas Kopecky – net als Jarno een belofte die na de overname van het Pauwels Sauzen-Vastgoedserviceteam de overstap maakte naar de structuur van Jurgen Mettepenningen – zijn handtekening zetten onder een contract tot het einde van zijn beloftetermijn.

(foto Photopress.be)